Vijon “saga” Shullazi, “sëmuret” avokati shtyhet sërish seanca

Paraditen e sotme është shtyrë sërish seanca për Emiljano Shullazin dhe 4 të pandehurit e tjerë.

Sërish është bërë shkak mungesa e avokatit të tij mbrojtës, Vladimir Meçe.

Dosja “Shullazi” ka nisur të shqyrtohet në Gjykatën e Apelit të Krimeve të Rënda prej janarit 2019 por deri tani nuk është mbajtur asnjë seancë.

Seanca e radhës për Shullazin u caktua data 8 prill.