Krimineli më i bukur në botë dhe e dashura miliardere sërish në skenë

Ajo ishte duke shijuar një natë vajzash pa Jeremy Meeks të shtunën.

Megjithatë Chloe Green tregoi se ajo ishte ende po aq e dashuruar, duke ndarë një foto nga pushimet e tyre të kohëve të fundit në Tajlandë.

Trashëgimtarja e Topshop, 28 vjeç, duket se po shijon kohën më të mirë 35-vjeçarin